Yves Saint Laurent Kouros Aftershave Lotion 100ml

Yves Saint Laurent heeft voor dit parfum ‘vrouwelijke’ ingrediënten met ‘mannelijke’ ingrediënten gecombineerd. De vrouwelijke bestanddelen zijn rozen, vanille en jasmijn, de mannelijke zijn wierook, vetiver, mos en patchouli.

€ 50.61

Meer informatie / bestellen >>>

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Kouros Aftershave Lotion 100ml
Product
 

Yves Saint Laurent L'homme Eau de Toilette Spray 100ml

Yves Saint laurent l'Homme is een aromatische herengeur. De compositie van dit parfum vormt een perfecte harmonie tussen ruw en elegant. Dit parfum bestaat uit noten van cederhout, gember, bloemen, en basilicum. De basis van cederhout en vetiver onderstreept het charismatische aspect van deze geur. Yves Saint Laurent is een van de meest toonaangevende cosmeticamerken. De kenmerkende woorden die bij het merk horen zijn: passie, creativiteit en fantasie. Een toonaangevend cosmeticamerk dat bekend staat om haar bekende parfums en iconische huid- en make-up producten. Met een eigen karakter, stijl en stemming biedt het merk een gevarieerde collectie met de mooiste beautyproducten.

€ 89.41

Meer informatie / bestellen >>>

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent L'homme Eau de Toilette Spray 100ml
Product
 

Yves Saint Laurent Opium Homme Eau De Toilette Vapo 100ml

Opium Homme werd in 1995 op de markt geïntroduceerd door het merk Yves Saint laurent. Opium Homme is een verse, kruidige en houtachtige geur. De ingrediënten van Opium Homme zijn o.a.: gember, peper, zwarte bes, anijs en hout.

€ 50.45

Meer informatie / bestellen >>>

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent Opium Homme Eau De Toilette Vapo 100
Product