Jil Sander For Men Eau De Toilette Spray 125ml

Jil Sander For Men eau de toilette is een frisse, houtachtige en kruidige herengeur en werd in 2000 gemaakt door Jacques Cavallier. Jil Sander For Men eau de toilette bestaat uit een minimaal aantal componenten met een perfect uitgebalanceerde structuur, die deze geur erg mannelijk en elegant, klassiek en modern tegelijk maken.De topnoten zijn fris, beladen met vitaliteit, natuur en leven in haar puurste expressie en bestaanuit heldere groene akkoorden van klimopbladeren en Braziliaanse munt.De sensatie van frisheid en discretie zet zich voort in het hart, een evenwicht verfijnd door kruiden zoals koriander, kardemom, en peper.De basisnoten zijn rijk en origineel met cipres, kasjmier hout en rood Cederhout vermengd met de mystieke essentie van wierook, mirre en labdanum.Top : Kaneel, Klimop, MuntHart : Nootmuskaat, Koriander, Kruidnagel, Peper, KardemomBasis: Labdanum, Cipres, Sandelhout, Rood Cederhout, Tabak

€ 87.32

Meer informatie / bestellen >>>

Jil Sander Jil Sander For Men Eau De Toilette Spray 125ml
Product
 

Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 125ml

Jil Sander introduceerde in 1989 het zomerse parfum Sun, een geur die een onvergetelijk zomer omschrijft. Jil Sander heeft met dit parfum een echte hit creeërd, Sun is al sinds 1989 erg populair en staat nu nog steeds vaak in de top 10 van mannengeuren, een echte klassieker dus.De samenstelling van dit succesvolle parfum bestaat onder andere uit: rozenhout, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem.Een groot voordeel van Sun is dat het speciaal ontwikkeld is voor de zon. Dit is een van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen zonder schade aan je huid aan te richten. Bovendien blijft de geur lang hangen en is het ook zeer geschikt om in de winter te dragen. Met Sun draag je de zomer met je mee.

€ 40.18

Meer informatie / bestellen >>>

Jil Sander Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 125ml
Product
 

Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 40ml

Jil Sander introduceerde in 1989 het zomerse parfum Sun, een geur die een onvergetelijk zomer omschrijft. Jil Sander heeft met dit parfum een echte hit creeërd, Sun is al sinds 1989 erg populair en staat nu nog steeds vaak in de top 10 van mannengeuren, een echte klassieker dus. De samenstelling van dit succesvolle parfum bestaat onder andere uit: rozenhout, ylang-ylang, jasmijn en oranjebloesem. Een groot voordeel van Sun is dat het speciaal ontwikkeld is voor de zon. Dit is een van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen zonder schade aan je huid aan te richten. Bovendien blijft de geur lang hangen en is het ook zeer geschikt om in de winter te dragen. Met Sun draag je de zomer met je mee.

€ 51.65

Meer informatie / bestellen >>>

Jil Sander Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 40ml
Product
 

Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 75ml

Houtachtige Amber kenmerken dat als een explosie van Bergamot en fris geurende Rosemarijn eindigt.Energierijke intensieve warme Muskus met heet prikkelende witten Kardamon ontstaat door de toevoeging van zoet ruikende bloemen van de Plumeriaboom. Dit alles getuigd van een zomerachtige frisheid. Hout kenmerken geven het gevoel van verleiding zonder last te hebben van emoties.Beleef de zomer in elk jaargetijde. Jil Sander Sun for Men zorgt voor pure vakantiestemming, ook op een verregende novemberdag. Het tovert zo een glimlach op uw gezicht.Geef uzelf een moment en ervaar de avondschemering als verfrissend nieuw.

€ 32.21

Meer informatie / bestellen >>>

Jil Sander Jil Sander Sun Men Eau De Toilette Vapo 75ml
Product