Jesus Del Pozo Hallo Man Rock Geschenkset Edt 75ml Edt Mini Sleutelhanger Set

Deze geschenkset bestaat uit:- Eau De Toilette 75ml- Eau De Toilette mini- SleutelhangerJesus Del Pozo Halloween Man Rock On is een fruitig, kruidig en houtachtig parfum en werd gelanceerd in 2012. De samenstelling bevat rode ingredi├źnten zoals peper en appel, samen met aromatische en houtachtige notities.Fonkelende rode peper, citroen, kardemom en bamboe behoren tot de top.Het hart is gemaakt van rode appel, lavendel, rozemarijn en violet blad.De basis bevat akkoorden van mos, warm sandelhout, huid muskus en amber.

€ 40.82

Meer informatie / bestellen >>>

Jesus Del Pozo Jesus Del Pozo Hallo Man Rock Geschenkset Edt 75ml Edt
Product
 

Jesus Del Pozo Halloween Man Urban Geschenkset Edt 125ml Deo 150ml Set

Deze geschenkset bestaat uit:- Eau de toilette 125ml- Deodorant spray 150mlJesus Del Pozo Halloween Man is een aantrekkelijk en fris parfum voor mannen en werd gelanceerd in 2012.  Halloween Man bevat akkoorden van appel martini, viool blad, groene basilicum en mandarijn. Het hart bevat akkoorden van gember, kaneel, lavendel en Tunesisch oranjebloesem en de basisnoten zijn voorzien van sexy lederen akkoorden, musk, grijze amber en vanille .

€ 50.31

Meer informatie / bestellen >>>

Jesus Del Pozo Jesus Del Pozo Halloween Man Urban Geschenkset Edt 125m
Product
 

Jesus Del Pozo Man Shot Door Geschenkset Edt 125ml 50ml Set

Deze geschenkset bestaat uit:- Eau de toilette 125ml- Eau de toilette 50mlHalloween Man Shot is een oosters - houtachtig parfum. De top bevat lekkere citroen daiquiri notities met kruiden van kardemom en zwarte peper. Het aromatische bloemblaadje van iris en salie rust op de intensieve basis van leer, vanille en amberhout. Halloween Man Shot is in 2016 gelanceerd.

€ 52.86

Meer informatie / bestellen >>>

Jesus Del Pozo Jesus Del Pozo Man Shot Door Geschenkset Edt 125ml 50ml
Product