Dolce And Gabbana Light Blue Homme Eau De Toilette 125ml

Geurnoot: Aromatisch, Fris Geurintensiteit: Fris-intens Type: Prestige De sensualiteit van het mediterrane - Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme. Een masculine geur, die de frisse, kruidige en zinnelijke nuances van de Middellandse Zee en haar mediterrane levensgevoel vangt. Verfrissende bergamot, sappige, zongerijpte Siciliaanse mandarijnen en de duidelijke geur van bevroren grapefruitschil zorgen voor mediterrane lichtheid. Aromatische rozemarijn en de subtiele scherpte van de sichuan-peper geven de geur een sterke mannelijkheid. Een licht aanwezige mengsel van Amerikaans muskwood, wierook en eikenmos verleent hem zijn unieke, sensuele karakter.

€ 69.03

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana Light Blue Homme Eau De Toilette 125m
Product
 

Dolce And Gabbana Pour Homme Eau De Toilette Spray 75ml

Een parfum met een varenachtig-houtige geur. Het centrum wordt ingenomen door een hart met een overvloed van lavendel, gebaseerd op kostbare houtsoorten (sandel en ceder) gemend met dierlijke musknoten. De topnoten zijn prikkelend fruitig.Samenstelling aroma's van:bergamot, mandarijn, sinaasappel, neroli, citroen, wilde lavendel, salie, dragon, kardemom, peper, sandelhout, cederhout, tabak, iris, tonkaboon, musk, cumarien.De compositie behoort tot de gearomatiseerde geuren met uitgebalanceerde, luxe aroma's.

€ 56.28

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana Pour Homme Eau De Toilette Spray 75ml
Product
 

Dolce And Gabbana Pour Homme Intenso Eau De Parfum 125ml

Intenso is elegant en puur, de iconische handtekening van de moderne man. Het is een houtig aromatische geur die opent met groene accenten van basilicum en lavendel. Zijn diepzinnige aantrekkingskracht is gedefinieerd door de nieuwste ontdekking binnen de geurenwereld: het Moepelakkoord, een inheemse Zuid-Afrikaanse melkhoutbloem , die de geur zijn eigenschap en karakter geeft ingepakt met luxe bloemen, balsamico en honing accenten. Mannelijke tabacnoten zijn verder gedefinieerd met zachte geurnoten van hooi en zemel. De intensiteit en sterkte komt voort uit de combinatie van sandelhout en cipres.Een contrast van fris, warm en rijk die de compositie van de geur afmaakt en zijn houtige charme benadrukt. Topnoten: LavendelHartnoten: Basilicum, Geranium Basisnoten: Sandelhout, Moepelakkoord

€ 75.23

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana Pour Homme Intenso Eau De Parfum 125m
Product
 

Dolce And Gabbana The One For Men Eau De Toilette 100ml

The One for Men weerspiegelt perfect de Dolce & Gabbana-man. Hij is charismatisch en verleidelijk, elegant en verfijnd. Dolce & Gabbana The One for Men is een pittige oosterse geur die zowel klassiek als modern is, levendig en boeiend. Het is een concentraat van elegantie en sensualiteit met heldere, frisse toptonen, een pittig en warm hart en verfijnde, mannelijke basistonen.

€ 68.01

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana The One For Men Eau De Toilette 100ml
Product
 

Dolce And Gabbana The One For Men Geschenkset Eau De Toilette 100ml 30ml Set

Deze geschenkset bestaat uit:- Dolce and Gabbana The One Eau De Toilette 100ml- Dolce and Gabbana The One Eau De Toilette 30mlElegant en sensueel in een contrasterende vorm. Een geur die tegelijkertijd klassiek en modern, dynamisch en tijdloos is. Een kruidige, oriëntaalse creatie die gebaseerd is op de harmonie van tabak en edele hout noten.Geurnoot: Oriëntaals, Houtachtig oriëntaalsTopnoten: Pompelmoes, Koriander, BasilicumHartnoten: Kardemom, Gember, OranjebloesemBasisnoten: Cederhout, Ambergris, Tabak

€ 68.80

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana The One For Men Geschenkset Eau De To
Product
 

Dolce And Gabbana The One Men Eau De Toilette 100ml

Dolce & Gabanna The One for Men Kruidige houtige geur met geurnoten van grapefruit, koriander, ginger en oranjebloessem.

€ 77.36

Meer informatie / bestellen >>>

Dolce and Gabbana Dolce And Gabbana The One Men Eau De Toilette 100ml
Product